• Malyak Residence
  • Malyak Residence - Gate
  • Malyak Residence - Sculpture
  • Malyak Residence
  •  

This residence in Greenwood Village was very dated with a large asphalt circular drive across the front and tired old plantings.

The owners wanted to invest in new hardscape and plantings to give the house more curb appeal.

The asphalt was removed and an inviting concrete walk was installed with sod to soften the front. A small flagstone patio with an abstract sculpture , serving as a focal point, was incorporated to add appeal. A circular brick detail in the walk, along with brick edged curved steps and columns were added to punctuate the entry.

New plantings with contrasting foliage and color were added to the front to add interest and compliment to the ‘Georgian style architecture’. Similar plantings were used in the perimeter berm to enhance the view from the street.

The residence now looks totally updated.